Ren København Ejendomsservice har 6 medarbejdere og 4 biler

Der altid er klar til at servicere dig. Så indimellem kan du opleve en kort ventetid, da vi aldrig sender en uerfaren medarbejder ud til kunden.

Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice Andre siger om Ren København Ejendomsservice

Vinduespudsning

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i løbet af få minutter. Tilbuddet bliver beregnet automatisk ud fra de oplysninger, du taster ind og bliver sendt til dig per e-mail.

Ejendomsservice

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i løbet af få minutter. Tilbuddet bliver beregnet automatisk ud fra de oplysninger, du taster ind og bliver sendt til dig per e-mail.

Kontakt os

Vi svarer straks på alle henvendelser med et uforpligtende tilbud. Jeg kommer også gerne ud til en personlig vurdering/samtale og giver dig et uforpligtende tilbud på rengøring eller vinduespudsning.

Vi er i øvrigt meget gladefor samarbejdet med dig og dine medarbejdere,du fik ros af nationalmuseetfor flot vinduspudsning.Tak for det og godt nytår,hvor vi ses.

Vinkler Aps

Alexandrakollegiet har haft rengøring og vinduespudsning fra Ren København Ejendomsservice i 1½ år - Ren København Ejendomsservice står for rengøring af alle fælleslokaler samt vinduespudsning. I et hus som vores kommer der meget smuds i løbet af en uge. Her bor unge mødre med små børn. Huset bliver flittigt brugt til fællesspisning, hygge og leg på gange. Ren København Ejendomsservice kommer en gang om ugen, når alle mødre og børn er ude af huset - på studie og i institution. Huset er fantastisk, at komme ind i efter rengøring har været der. Alle de små fingre, madrester og "rod" findes ikke mere - og vi kan fornemme, at denne tilstand kan vare i flere og flere dage. Rengøringen smitter af på mødre, de passer på huset på en ny måde. Det skal også nævnes, at Ren København Ejendomsservice ikke har mistet en aftale siden start. Personalet er meget smilende samt imødekommende. Jeg vil varmt anbefale Ren København Ejendomsservice til virksomheder, jeg oplever de lever op til alt det jeg forventede af et rengøringsselskab, måske endda mere.

Alexandrakollegiet

For omkring 1 år siden besluttede vi, beboerne i 9 nabolejligheder, at etablere en fælles ordning vedrørende vinduespudsning. Vi ønskede alle at få vinduerne pudset 3 gange årligt, både indvendigt og udvendigt. En beboer påtog sig opgaven med at vælge firma og aftale datoer og klokkeslæt med vinduespudseren. Valget faldt på firmaet Ren København Ejendomsservice, og det har vi ikke fortrudt. Samtlige beboere har været tilfredse, kvaliteten af vinduespudsningen er høj. Firmaet lever op til sit navn, for produktet er netop: Rene vinduer! Vinduespudseren er venlig og professionel, - og kommer præcis på det aftalte tidspunkt.

Mette Buskov, Frederiksberg

Jeg er simpelt hen så glad for min vinduespudser Robert. Han er altid i godt humør, superprofessioner, hurtig og grundig. Jeg har aldrig haft så rene vinduer, som efter jeg begyndte at bruge Robert og Ren København Ejendomsservice. Vinduerne kan ellers være lidt af en udfordring, fordi jeg bor i en gammel ejendom med mange vinduer og ovenikøbet har dobbeltglas, som betyder, at der også skal pudses imellem glassene, men det klarer Robert uden problemer. Så hvis du mangler en god vinduespudser, er Robert manden for at klare den opgave. Der kan godt være en lille smule ventetid, for Robert ansætter nemlig kun professionelle vinduespudsere, og dem er der ikke så mange af.

Anne Lea, Frederiksberg

Ren København Ejendomsservice er et firma man kan regne med. De kommer altid, og er meget flexible. Rengøring og vinduespudsning er helt i top, og personalet er meget venligt og imødekommende. Ren København Ejendomsservice kan varmt anbefales.

Inge Stoltz, København K

Vi har været meget glade for Ren København Ejendomsservice, som gør rent i vores hjem en gang om ugen. Deres service er yderst professionel og venlig og rengøringen er i top. Jeg kan varmt anbefale Ren København Ejendomsservice til andre familier.

Maria Liisberg, Frederisberg

Ren København Ejendomsservice har de seneste to år vasket fortrappen og de tilhørende vinduer i vores opgang. Alle aftaler overholdes ned til mindste detalje, og vi er utrolig godt tilfredse med samarbejdet.

Per Lykke, København K

Hvis du virkelig vil have kvalitetsrengøing i dybden, kan jeg anbefale Ren København Ejendomsservice. Det er et firma du kan stole på. De overholder alle aftaler, og hjemmet skinner, når de har været der. Det gælder den almindelige rengøring hvor de kommer ind i alle kroge, og det gælder dine vinduer. Prøv dem!

Inger H. M., Skovlunde

Vi har i vores andelsboligforening haft god erfaring med firmaet Ren København Ejendomsservice, som har udført grundig vinduespudsning og hovedrengøring af vore fortrappe. Indehaveren af firmaet, Robert Butora, sætter en ære i at overholde en aftale og sørge for, at der leveres et godt stykke arbejde til en rimelig pris.

John Erickson, København K

Som lille ejerforening på Østerbrogade har vi haft brug for en ejendomsservice, der var flexibel og let at komme i kontakt med. Det har vi fået med Ren København Ejendomsservice, som vi altid kan kontakte, og som altid vender tilbage til os med forslag. De overholder aftaler, og giver extra service, ved at holde øje med forhold i ejendommen, der skal tages hånd om.

Tina Clausen, København Ø

Vi har brugt Ren København Ejendomsservice til både vinduespudsning og nu også ugentlig rengøring af vores lejlighed. Vi er meget glade for servicen og fleksibiliteten ift. vores behov og kan kun anbefale Ren København Ejendomsservice.

Eva og Peter, København K

Ren København Ejendomsservice har forestået en hovedrengøring hos os. Det var topklasse! Siden har jeg benyttet dem til rengøring hver 14. dag til stor tilfredshed. De er yderst flexible, ordentlige og punktlige. Robert forestår min vinduespudsning. Jeg vil slet ikke benytte andre. Han gør det supergodt. Jeg kan på det varmeste anbefale Ren København Ejendomsservice til andre.

Birgit Brøndum, Frederiksberg

Robert har forestået vinduespudsning i mit gamle hus i de sidste 3 år, og jeg kan varmt anbefale hans service til andre: Han gør et flot arbejde, som faktureres til rimelig pris, er arbejdsom og overholder altid vore aftaler. Herudover er Robert et venligt menneske, som er nem at kommunikere med, idet han taler glimrende engelsk og efterhånden også dansk.

Vibeke H., Charlottenlund

Vi har brugt Ren København Ejendomsservice i et år, og vi har været meget tilfredse fra starten af. Vores trapper og øvrige arealer har aldrig været flottere. Det er dejligt at komme hjem til nyvaskede trapper hver torsdag, og resten af ugen fremstår opgangene rene og pæne, til forskel fra før vi lavede aftale med Ren København Ejendomsservice. Vi har ovenikøbet fået en meget fin pris for aftalen, så vi kan kun give vores varmeste anbefaling af Ren København Ejendomsservice.

Kathrine F, København V

Erika overgår alle forventninger. Hun er grundig, fleksibel og opmærksom på alle detaljer. Kommunikationen med Erika har været fantastisk. Både Erika og hendes kolleger er tydeligvis opsatte på at yde den bedst mulige service. Jeg kan kun give Erika og Ren København Ejendomsservice de bedste anbefalinger. Serviceniveauet og integriteten er i top. Du får virkelig noget for pengene og finder ikke en bedre rengøringsservice i København.

Sam W., København K

Vi har været meget tilfreds med det arbejde og den service, som Ren København Ejendomsservice, har ydet. Det udførte arbejde har været hurtigt, effektivt og deadlines har altid været overholdt. Vi anvender Ren København Ejendomsservice til trappevask i 2 etagers ejendom, hovedrengøring efter håndværkerbesøg og vinduespolering.

Rebecca Hagen, København Ø